Intersand

Minimoi kissakodin ikävin asia! Kissaperheissä tiedetään, että mahdollisesti tylsin yksittäinen asia kissan omistamisessa on hiekkalaatikosta ympäristöön joskus leijuva hajuhaitta. Kanadalainen Intersand on sitoutunut tekemään kaikkensa, jotta kodeissa ei tarvitsisi moisesta enää murehtia. Intersand-hiekat on valmistettu puhtaasta, erittäin imukykyisestä ja hyvin hajuja imevästä luonnon savesta, joka on haitaton niin kissoille kuin niiden perheille. Tavoitteena on myös luoda... Näytä lisää

Minimoi kissakodin ikävin asia!

Kissaperheissä tiedetään, että mahdollisesti tylsin yksittäinen asia kissan omistamisessa on hiekkalaatikosta ympäristöön joskus leijuva hajuhaitta. Kanadalainen Intersand on sitoutunut tekemään kaikkensa, jotta kodeissa ei tarvitsisi moisesta enää murehtia.

Intersand-hiekat on valmistettu puhtaasta, erittäin imukykyisestä ja hyvin hajuja imevästä luonnon savesta, joka on haitaton niin kissoille kuin niiden perheille. Tavoitteena on myös luoda kissaa miellyttävä asiointiympäristö, jottei haluttomuus tehdä tarpeita aiheuttaisi ongelmia kotiin tai kissalle itselleen. ujuva pissalla käyminen on yksi virtsateiden terveyden tärkeistä perusasioista.

Siivoa paakut ja ulosteet kissanlaatikosta päivittäin, mielellään parikin kertaa, ja varmista, että talon viiruhännille on tarjolla riittävän monta hiekkalaatikkoa. Mielellään kaikille yksi ja vielä ainakin yksi ylimääräinen. Lopputulos on kaikille mukavampi koti!

Lajittele
4 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kissanhiekka
Tuoksu
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
4 tuotetta
4 kpl 68 €
2018-02-24
Intersand Classic Lavender mikrohiekka
20,90
20,90
 • Löytyy varastosta
 • 4 kpl 68 €
  2018-02-24
  Intersand Classic Baby Powder mikrohiekka
  20,90
  20,90
 • Löytyy varastosta
 • 4 kpl 68 €
  2018-02-24
  Intersand Classic Unscented mikrohiekka
  20,90
  20,90
 • Löytyy varastosta
 • 4 kpl 68 €
  2018-11-02
  Intesand Classic Northern Forest mikrohiekka 14 kg
  20,90
  20,90
 • Löytyy varastosta
 •