Hugo & Celine

Maailman ensimmäinen koiranjäätelösarja, jonka makuja koirat oikeasti toivoisivat! Hugo & Celine on valinnut parhaat asiantuntijat kehittämään terveellisiä koiranruokia ja herkkuja parhaista 100% ruotsalaisista raaka-aineista. Haluaisitko hemmotella koiraasi korkealaatuisilla ja luonnonmukaisilla herkuilla, joiden pakkausten ulkonäkö hivelee silmää? Hugo&Celine-herkuilla se on täysin mahdollista. Valikoimaan kuuluu jäätelöä, keksejä, karkkeja ja Lollipup-tikkareita, jotka... Näytä lisää

Maailman ensimmäinen koiranjäätelösarja, jonka makuja koirat oikeasti toivoisivat! Hugo & Celine on valinnut parhaat asiantuntijat kehittämään terveellisiä koiranruokia ja herkkuja parhaista 100% ruotsalaisista raaka-aineista.

Haluaisitko hemmotella koiraasi korkealaatuisilla ja luonnonmukaisilla herkuilla, joiden pakkausten ulkonäkö hivelee silmää? Hugo&Celine-herkuilla se on täysin mahdollista. Valikoimaan kuuluu jäätelöä, keksejä, karkkeja ja Lollipup-tikkareita, jotka kaikki ovat valmistettu laadukkaista luomutuotteista, sinun koirallesi. 

Hugo&Celine-tuotteet ovat valmistettu Ruotsissa, vain ruotsalaisia raaka-aineita ja luomulihaa käyttäen. Hugon ja Celinen mottona on: korkea laatu, pakattu huumorilla ja valmistettu rakkaudella. Hugo&Celine-tuotteiden valmistuksessa ja pakkausprosessissa ylläpidetään samoja standardeja kuin ihmisten ruokien valmistuksessa, se tekeekin Hugo&Celine-herkuista ainutlaatuisia. Tuotteita valmistetaan huolellisesti maailman parhaille asiakkaille, koirille!

  • Tuotteet ovat suunniteltu koirille.
  • Korkealaatuiset ruotsalaiset raaka-aineet.
  • Luomua raaka-aineissa aina kun mahdollista.
  • Ei lisäaineita – ei gluteenia.
  • Tuotetaan omalla tehtaalla Ruotsin Karshamissa.
  • Käytännölliset ja näyttävät pakkaukset.

Ketä ovat Hugo ja Celine?

Hugo on ruskea kääpiömäyräkoira, joka on luvaton metsästäjä ja ruokavaras. Celine on Hugon apuri; black and tan kääpiömäyräkoira, joka pelkää kaikkea ja on erinomainen herätyskello kello 6:30 joka aamu, odottaessaan Frozen feast -herkkuaan. Koirat ovat brändin nimen takana ja myös sen kasvot, he viettävät päivät toimistolla ja testaavat kaikki tuote-uutuudet. Slurp vain kuuluu, kun he herkuttelevat uutuuksilla.

Hugo & Celine on yksityinen yritys, joka aloitti lanseeraamalla jäätelöitä koirien toivomissa mauissa. Tuotevalikoima on myöhemmin kasvanut ja monipuolistunut. 

Koirille – koiria rakastavien ihmisten valmistama!

Tutustu lisää: http://www.hugoandceline.com/etusivu

Lajittele
4 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Eläimen ikä
Lemmikin aktiivisuus
Kotimainen
Allergiat
Maku
Nappulan koko
Lemmikin vartalotyyppi
Kastroitu
Proteiininlähde
Makupalan tyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
4 tuotetta
Pakaste
2018-09-25
5,39
5,39
Myynnissä vain myymälässä
Pakaste
2018-09-25
5,39
5,39
Myynnissä vain myymälässä
Pakaste
2018-09-25
5,39
5,39
Myynnissä vain myymälässä
Pakaste
2022-03-23
5,39
5,39
Myynnissä vain myymälässä