Hugo & Celine

Haussa tosi makoisa laktoositon jäätelö koiralle? Hugo & Celine on maailman ensimmäinen koiranjäätelösarja, jonka makuja koirat oikeasti toivovat! Asiakka ovat parhaat asiantuntijat kehittämässä herkkuja parhaista 100% ruotsalaisista raaka-aineista. Hemmottele koiraasi korkealaatuisilla ja luonnonmukaisilla herkuilla, joissa jo pakkausten ulkonäkö hivelee ilahduttaa. Hugo & Celine -koiran jäätelö tuo karvakuonon kielelle kesän ja koirien rakastamat maut, kuten lohi ja ankka. Hugo... Näytä lisää

Haussa tosi makoisa laktoositon jäätelö koiralle?

Hugo & Celine on maailman ensimmäinen koiranjäätelösarja, jonka makuja koirat oikeasti toivovat! Asiakka ovat parhaat asiantuntijat kehittämässä herkkuja parhaista 100% ruotsalaisista raaka-aineista.

Hemmottele koiraasi korkealaatuisilla ja luonnonmukaisilla herkuilla, joissa jo pakkausten ulkonäkö hivelee ilahduttaa. Hugo & Celine -koiran jäätelö tuo karvakuonon kielelle kesän ja koirien rakastamat maut, kuten lohi ja ankka.

Hugo & Celine -tuotteet on valmistettu Ruotsissa, ruotsalaisia raaka-aineita ja luomulihaa käyttäen. Hugon ja Celinen mottona on: korkea laatu, pakattu huumorilla ja valmistettu rakkaudella. Hugo&Celine-tuotteiden valmistuksessa ja pakkausprosessissa ylläpidetään samoja standardeja kuin ihmisten ruokien valmistuksessa. Tuotteita valmistetaan rakkaudella maailman parhaille asiakkaille, koirille!

 • Tuotteet on suunniteltu koirille.
 • Korkealaatuiset ruotsalaiset raaka-aineet.
 • Luomua raaka-aineissa aina kun mahdollista.
 • Ei lisäaineita – ei gluteenia.
 • Tuotetaan omalla tehtaalla Ruotsin Karshamissa.
 • Käytännölliset ja näyttävät pakkaukset.

Ketä ovat Hugo ja Celine?

Hugo on ruskea kääpiömäyräkoira, joka on luvaton metsästäjä ja ruokavaras. Celine on Hugon apuri; black and tan kääpiömäyräkoira, joka pelkää kaikkea ja on erinomainen herätyskello kello 6:30 joka aamu, odottaessaan Frozen feast -herkkuaan. Koirat ovat brändin nimen takana ja myös sen kasvot, he viettävät päivät toimistolla ja testaavat kaikki tuote-uutuudet. Slurp vain kuuluu, kun he herkuttelevat uutuuksilla.

Hugo & Celine on yksityinen yritys, joka aloitti lanseeraamalla jäätelöitä koirien toivomissa mauissa. Tuotevalikoima on myöhemmin kasvanut ja monipuolistunut. 

Koirille – koiria rakastavilta ihmisiltä!

Tutustu lisää: http://www.hugoandceline.com/etusivu

Lajittele
7 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Eläimen ikä
Lemmikin aktiivisuus
Kotimainen
Allergiat
Maku
Nappulan koko
Lemmikin vartalotyyppi
Kastroitu
Proteiininlähde
Makupalan tyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
7 tuotetta
Pakaste
2018-09-25
5,99
5,99
Myynnissä vain myymälässä
Pakaste
2018-09-25
5,99
5,99
Myynnissä vain myymälässä
Pakaste
2018-09-25
5,99
5,99
Myynnissä vain myymälässä
Pakaste
2022-03-23
5,99
5,99
Myynnissä vain myymälässä
2023-02-28
6,99
6,99
 • Löytyy varastosta
 • 2023-02-28
  6,99
  6,99
 • Löytyy varastosta
 • 2023-02-28
  5,99
  5,99
 • Löytyy varastosta
 •