Kasvattajakerhon ehdot

Kissanpennut leikkimässä

1. Mustin ja Mirrin Kasvattajakerhon jäsenen tulee olla Suomessa asuva ja (Suomessa) rekisteröitynyt kasvattaja (kennel tai kissala).

Kasvattajalla tulee olla Suomen Kennelliiton tai jonkun toisen koiria rekisteröivän rekisterin hyväksymä kennelnimi koiria kasvatettaessa tai FIfen, Tican, CFAn tai WCFn hyväksymä kissalan nimi kissoja kasvatettaessa. Musti ja Mirri tarkastaa tietojen oikeellisuuden, ennen kuin hyväksyy liittymisen kasvattajakerhoon.

Musti ja Mirri voi tarvittaessa erottaa kasvattajan Kasvattajakerhosta, mikäli kasvattaja syyllistyy väärien tietojen antamiseen tai toimii vastoin kerhon sääntöjä. Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista on tietosuojaselosteessa.

2. Kasvattajarekisteröinti liitetään kanta-asiakasnumeroon, joka toimii myös Kasvattajakerhon jäsennumerona. Kasvattaja voi liittyä Kasvattajakerhoon kanta-asiakkaan Omilla sivuilla.

Kanta-asiakas on aina yksityinen henkilö, ei kennel tai kissala. Kasvattajakerhon edut ovat henkilökohtaisia mutta alennukset voidaan myöntää myös kasvattajan kanssa samassa taloudessa (eli osoitteessa) asuvalle henkilölle, joka on merkitty kasvattajan kanssa samaan talouteen. Tässä tapauksessa pitää ottaa yhteys kasvattajakerhoon. Myymälässä ei anneta alennuksia jos henkilölle ne eivät automaattisesti tule asiakkuuden kautta. Aktiivikasvattajan henkilöllisyys tarkistetaan aina kassalla, jos henkilöllisyyttä ei voi todentaa ei alennuksia anneta. Kasvattajaetuuksilla ei saa ostaa tuotteita jälleenmyytäväksi.

Muita ehtoja:

  • Kasvattaja-alennuksiin ei voi yhdistää muita alennuksia.
  • Kasvattaja voi kuulua samanaikaisesti muihinkin kasvattajakerhoihin.
  • Kasvattaja ei saa myydä eteenpäin pentupaketin sisältöä, pitää sitä itsellään, lunastaa kuponkeja pennunomistajan puolesta tai antaa kenellekään muulle kuin pennunottajalle, jolle ne ovat tarkoitetut.
  • Kasvattaja voi kuitenkin tilata myös kotiin jäävälle pennulle pentupaketin ja käyttää pakettiin kuuluvat ilmais-ja alennuskupongit. Max. 2 kuponkia/vuosi.
  • Kasvattajakerhon kampanjoista ja ajankohtaisista uutisista kerrotaan Kasvattajakerhon verkkosivuilla sekä uutiskirjeillä. Jäsenrekisteriä ei luovuteta eteenpäin.
  • Musti ja Mirri pidättää oikeuden muuttaa kasvattajakerhon sisältöä ja ehtoja. 
  • Kasvattajakerhon jäsenen pitää noudattaa hyvää eläintenpitoa ja hyviä kasvatuskäytäntöjä. Jos kasvattajalla on rekisteröintikieltoja, eläinsuojelurikkeitä, tai tämän kasvatustyö ei ole hyvän tavan mukaista, voidaan kasvattaja erottaa kerhosta.
  • Musti ja Mirri pyrkii kaikin kohtuullisesti käytettävissään olevin keinoin ilmoittamaan muutoksista hyvissä ajoin, mutta ei ole vastuussa, jos tämä ei onnistu. 

Kerhon jäsenyystasot 

Peruskasvattaja

Kerhon peruskasvattaja-jäseneksi hyväksytään Suomessa asuva ja (Suomessa) rekisteröitynyt kasvattaja. Kasvattajakerhoon voi liittyä heti kasvattajanimen myöntämisen jälkeen, jolloin kasvattaja saa vaihtuvia kasvattajatarjouksia ja oikeuden osallistua kasvattajakerhon järjestämiin tapahtumiin. Jos kasvattaja haluaa liittyä peruskasvattajaksi ennen ensimmäisen pentueen syntymää, tulee hänen lähettää viesti kasvattajakerhoon johon on liitetty mukaan kuva kasvattajanimen diplomista tai joku muu todiste, missä ilmenee että hänellä on hyväksytty kasvattajanimi.

Aktiivikasvattaja

Kasvattajajäsen siirtyy aktiivikasvattajaksi, kun hänelle syntyy pentue, joka rekisteröidään kasvattajajäsenen omalle kasvattajanimelle. Kasvattaja voi siirtyä aktiivikasvattajaksi ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen kasvattajakerho@mustijamirri.fi, kanta-asiakasnumeron, kasvattajatiedot ja viimeisimmän pentueen syntymäaika sekä pentueen vanhempien tiedot. Tiedot pentueesta voi antaa myös penturepputilauksen yhteydessä. Tiedot tarkistetaan ja aktiivikasvattajan edut aktivoituvat kasvattajan käyttöön.

Jäseneksi hakeva kasvattaja, jolla on jo ennestään syntyneitä pentueita kolmen (3) edellisen kalenterivuoden aikana, hyväksytään suoraan Aktiivikasvattajaksi. Aktiivikasvattajan edut ovat voimassa kolme vuotta edellisen pentueen syntymästä, kuitenkin kalenterivuoden loppuun, jonka jälkeen kasvattaja siirretään takaisin peruskasvattajaksi, mikäli hänelle ei synny uutta pentuetta kolmen vuoden sisällä edellisestä. 

Purenatural, Nutrima, Brit Care, Brit Fresh ja SMAAK-ruokia käyttävät kasvattajat

Jos kasvattaja ruokkii pennut ensisijaisesti Purenaturalin, Nutriman, Brit Caren (vain koirat), Brit Freshin (vain koirat) tai SMAAK:in (vain koirat) ruoilla, voi hän tilata pentupakettien mukana myös näiden brändien ruokaa. Muita ruokia ensisijaisesti ruokkivat voivat tilata pentupaketit ilman ruokaa

Takaisin kasvattajakerhon etusivulle >>