Pentupaketit kasvattajille

Musti ja Mirri tarjoaa kasvattajakerholaisille kahdenlaisia pentupaketteja riippuen siitä, millaista ruokaa pennut syövät. Tutustu pakettivaihtoehtoihin alempana ja tilaa oikea:

TÄRKEÄÄ TIETOA PENTUPAKETEISTA

Pentupakettien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa, riippuen tuotteiden varastotilanteesta. Voit tilata paketit verkkokaupasta mihin tahansa Musti ja Mirri -myymälään ilman postikuluja. Paketteja ei voi tilata kotiin. Saat tekstiviestin, kun pakettisi on noudettavissa myymälästä. 

Huomioithan, että:

  • Pentupakkauksia ei voi ostaa myymälöistä
  • Pentupaketit ovat ilmaiset kasvattajakerhon aktiivikasvattajille
  • Pentulaatikossa olevia kuponkeja ei kasvattaja voi lunastaa uusien kotien puolesta, mutta kasvattaja voi lunastaa omalle pennulleen paketin ja käyttää 1 kupongin
  • Kasvattaja ei saa ottaa osaa tuotteista pois, vaan kaikki tuotteet on tarkoitettu pennun mukaan annettavaksi
  • Pentupaketit on tarkoitettu annettavaksi luovutuksen yhteydessä, emmekä lähetä niitä jo luovutetuille pennuille muuten kuin erikoistilanteissa
  • Pentupaketteja säilytetään myymälässä maksimissaan 3 viikkoa, jonka jälkeen ne palautetaan varastolle, haethan siis pentupaketit pikaisesti niiden saapumisesta, myymälöissä on rajattu tila säilyttää pentupakkauksia!

Pentupaketti ilman ruokaa

Mustin ja Mirrin Aktiivikasvattajana sinulla on mahdollisuus tilata uuteen kotiin lähteville pennuille pentupaketti ilman ruokaa. Paketti sisältää pentukansion täynnä tärkeää tietoa uuden pennun matkaan mukaan sekä halutessasi vihreän Musti ja Mirri-repun. Pentukansio on suunniteltu kätevän kokoiseksi säilyttämään kaikki pennun mukana annettavat tärkeät paperit, ja se sisältää myös rahanarvoiset ilmais-ja alennuskupongit, jolla pennun uusi omistaja voi käydä myymälässä hakemassa itse pennulleen juuri omien toiveiden mukaisia tuotteita. Lisäksi pentupaketit sisältävat Maukas kalkkunaherkku (100g) -namipussin (koirille) tai ItsyBitsy kanatikku-herkut (kissoille).

Mustin ja Mirrin pentupaketit ilman ruokaa on tarkoitettu kasvattajille, jotka syöttävät pennuilleen muita ruokia kuin mitä tarjoamme pentupaketeissa. Voit tilata nämä paketit, vaikka tilaisit pentujen mukaan muiden kasvattajakerhojen ruokapaketteja. Näin pennut pääsevät elämän alkuun uudessa kodissa tutun ruoan kanssa!
 

Pentupaketit ruoan kanssa

Valmistajien tarjoamat ruokapakkaukset on tarkoitettu vain niille kasvattajille, jotka käyttävät jotakin alla mainituista ruokamerkeistä pentujen ensisijaisena ruokana ja suosittelevat sitä syötettäväksi kasvateilleen jatkossakin. 

Pentupaketit sisältävät kasvattajan valitseman ruoan (alla olevassa listassa on ajantasaiset vaihtoehdot), Musti ja Mirri-repun sekä pentukansion. Pentukansiossa on rahanarvoinen lahjakuponki, jolla pennun uusi omistaja voi käydä myymälässä hakemassa itse pennulleen juuri omien toiveidensa mukaisia ilmais-ja alennustuotteita. Lisäksi paketti sisältää Maukas kalkkunaherkku (100g) -namipussin (koirille) tai ItsyBitsy kanatikku-herkut (kissoille).

Ruoka-vaihtoehdot koirien pakkauksiin:

Nutrima Growth Puppy/breeder 2kg
Nutrima Growth Puppy Large Breed 2kg
Purenatural Puppy 2kg
Purenatural Large Puppy 2kg
Smaak Pentu kana 2kg

Brit Care Mini Grain-Free Puppy Lamb 2kg
Brit Care Puppy Lamb & Rice 3kg
Brit Care Puppy Grain-Free Salmon & Potato 3kg
Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice 3kg
Brit Care Junior Large Breed Grain-Free Salmon & Potato 3kg
Brit Fresh Chicken & Potato Puppy 2,5kg
Brit Fresh Beef & Pumpkin Puppy Large Breed 2,5kg

Ruoka-vaihtoehdot kissojen pakkauksiin:

Purenatural Kitten duck 400g
Nutrima Cat Care Kitten/Adult 400g
Brit Care Cat Grain-Free Kitten Healthy Growth & Development 400g
Brit Care Cat Grain-Free Kitten Gentle Digestion & Strong Immunity 400g