Pentupaketit kasvattajille

Musti ja Mirri tarjoaa kasvattajakerholaisille kahdenlaisia pentupaketteja riippuen siitä, millaista ruokaa pennut syövät. Tutustu pakettivaihtoehtoihin alempana ja tilaa oikea:

Pentupaketit ilman ruokaa >>

Pentupaketit ruoan kanssa >>

TÄRKEÄÄ TIETOA PENTUPAKETEISTA

Pentupakettien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa, riippuen tuotteiden varastotilanteesta. Voit tilata paketit verkkokaupasta mihin tahansa Musti ja Mirri -myymälään ilman postikuluja. Paketteja ei voi tilata kotiin. Saat tekstiviestin, kun pakettisi on noudettavissa myymälästä. 

Huomioithan, että:

  • Pentupakkauksia ei voi ostaa myymälöistä
  • Pentupaketit ovat ilmaiset kasvattajakerhon aktiivikasvattajille
  • Pentulaatikossa olevia kuponkeja ei voi käyttää aktiivikasvattajana oleva henkilö
  • Kasvattaja ei saa ottaa osaa tuotteista pois, vaan kaikki tuotteet on tarkoitettu pennun mukaan annettavaksi
  • Pentupaketit on tarkoitettu annettavaksi luovutuksen yhteydessä, emmekä lähetä niitä jo luovutetuille pennuille muuten kuin erikoistilanteissa

Pentupaketti ilman ruokaa

Mustin ja Mirrin Aktiivikasvattajana sinulla on mahdollisuus tilata uuteen kotiin lähteville pennuille pentupaketti ilman ruokaa. Paketti sisältää pentulaatikon täynnä tärkeää tietoa uuden pennun matkaan mukaan sekä vihreän Musti ja Mirri-repun. Pentulaatikossa on rahanarvoinen pentukuponki, jolla pennun uusi omistaja voi käydä myymälässä hakemassa itse pennulleen juuri omien toiveiden mukaisia tuotteita. Lisäksi pentulaatikko sisältää Maukas kalkkunaherkku (100g) -namipussin.

Mustin ja Mirrin pentupaketit ilman ruokaa on tarkoitettu kasvattajille, jotka syöttävät pennuilleen muuta ruokaa kuin Nutrimaa, Purenaturalia tai Brit Carea. Voit tilata nämä laatikot, vaikka tilaisit pentujen mukaan muiden kasvattajakerhojen ruokapaketteja. Näin pennut pääsevät elämän alkuun uudessa kodissa tutun ruoan kanssa!

Tilaa pentupaketit ilman ruokaa tästä »
 

Nutrima-, Purenatural- ja Brit Care -pentupaketit

Nutrimaa, Purenaturalia ja Brit Carea pennuilleen syöttävät kasvattajat voivat pentulaatikon lisäksi tilata pentupakettiin mukaan 400g tai 2-3 kg pennuille tuttua ruokaa. Valmistajien tarjoamat ruokapakkaukset on tarkoitettu vain niille kasvattajille, jotka käyttävät jotakin yllämainituista ruokamerkeistä pentujen ensisijaisena ruokana ja suosittelevat sitä syötettäväksi kasvateilleen jatkossakin.

Pentupaketit sisältävät kasvattajan valitseman ruoan, Musti ja Mirri-repun sekä pentulaatikon. Pentulaatikossa on rahanarvoinen pentukuponki, jolla pennun uusi omistaja voi käydä myymälässä hakemassa itse pennulleen juuri omien toiveidensa mukaisia tuotteita. Lisäksi pentulaatikko sisältää Maukas kalkkunaherkku (100g) -namipussin.

Tilaa pentupaketit ruoalla tästä »