Kun ostat nelijalkaisen ystäväsi ruoan Mustista ja Mirristä, voit luottaa laatuun!

Valikoimastamme löydät vain ruokia, joiden takana voimme täysin seistä – ja joita syötämme myös omille lemmikeillemme.

Käpäläkansan hyvinvointi on tärkein tavoitteemme, ja siksi myös valikoimastamme löytyvien ruokien laatu ja turvallisuus on meille sydämen asia: Jokainen ruoka käy läpi tarkat testit ennen kuin se pääsee hyllyymme. Varmistamme, että lemmikinruoat on valmistettu korkeatasoisista raaka-aineista, ja asetamme erittäin korkeat laatuvaatimukset myös tuotteiden valmistusprosessille. Meiltä saatavat ruoat on valmistettu siellä, missä ne osataan parhaiten tehdä ja missä laatu on paras.

Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä siitä, missä valikoimastamme löytyvät ruoat on valmistettu. Siksi kaikissa ruoissamme valmistusmaa on merkitty pakkaukseen ja tuotteiden raaka-aineiden alkuperästä saa lisätietoa myymälöidemme henkilökunnalta.

Tiesitkö, että Suomi on yksi myymiemme koiranruokien suurimmista valmistusmaista? Esimerkiksi SMAAK on lähes sataprosenttisesti kotimainen avainlipputuote. Muut myymämme koiranruoat tulevat käytännössä kokonaan Euroopasta, alle prosentti Kanadasta ja Yhdysvalloista.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, ja saat lisätietoa ruoistamme asiantuntevilta myyjiltämme ja verkkokauppamme tuotesivuilta.