Obersten

Kylmän veden kalojen omega-3-pitoinen öljy koiran terveydeksi. Amundsenin retkikunnan sankariksi nostetun Obersten-rekikoiran kunniaksi nimetyt lisäravinneöljyt on tehty kylmien vesien rasvaisista kaloista, joissa on erittäin korkea omega-3-rasvahappojen pitoisuus. Omega-3-sarjan rasvahapot ovat koiralle elintärkeitä, ja niitä tarvitaan mm. hermoston ja aivojen, silmien, sydämen ja ihon terveydeksi.  Lihansyöjät saavat ravinnostaan helposti suhteellisen ylimäärän omega-6-rasvahappoja,... Näytä lisää

Kylmän veden kalojen omega-3-pitoinen öljy koiran terveydeksi.

Amundsenin retkikunnan sankariksi nostetun Obersten-rekikoiran kunniaksi nimetyt lisäravinneöljyt on tehty kylmien vesien rasvaisista kaloista, joissa on erittäin korkea omega-3-rasvahappojen pitoisuus. Omega-3-sarjan rasvahapot ovat koiralle elintärkeitä, ja niitä tarvitaan mm. hermoston ja aivojen, silmien, sydämen ja ihon terveydeksi. 

Lihansyöjät saavat ravinnostaan helposti suhteellisen ylimäärän omega-6-rasvahappoja, joilla on taipumus ylläpitää kehossa matala-asteisia tulehduksia, jos vastapainona ei ole riittävästi omega-3-rasvahappoja.

Kätevissä muovipakkauksissa öljy säilyy hyvin hapettumattomana, ja ne on helppo aikanaan kierrättää muovijätteen seassa.

2018-02-24
16,99
16,99
  • Löytyy varastosta
  •