Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Meille jokainen lemmikki on tärkeä ja tiedämme, että Suomi voi olla vieläkin parempi paikka eläinystävillemme. Siksi haluamme tehdä pieniä ja suuria tekoja lemmikkiystävällisemmän Suomen puolesta. Vaikka olemme erityisesti kuonokansan asialla, lemmikkiystävällinen Suomi kunnioittaa ilman muuta myös kaksijalkaisia kansalaisia.

Aloitimme 30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi 2018 matkan kohti lemmikkiystävällisempää Suomea. Tähän mennessä olemme ehtineet jo paljon, ja lisää on tulossa!

Laumassa on voimaa! Jos sinulla on huikea idea lemmikkiystävällisemmän Suomen hyväksi, jaa se kanssamme. Jokainen tassupari on tervetullut talkoisiin. Ehkä voimme tehdä asioita yhdessä!

Tehdään yhdessä Suomesta maailman lemmikkiystävällisin maa!

Suomi Lemmikin Silmin

Iso-Syote

Suomi Lemmikin Silmin

Lemmikin kanssa matkailu on mahtavaa! Uusien asioiden kokeminen parhaan kaverin kanssa avartaa ja syventää omistajan ja lemmikin välistä suhdetta merkittävästi. Suomi Lemmikin Silmin -videosarja inspiroi matkailuun lemmikin kanssa Suomen upeissa, lemmikkiystävällisissä luontokohteissa. 

Suomi on seikkailujen maa!

Suomen huikea luonto ja vaikuttavat nähtävyydet kutsuvat kaksi- ja nelijalkaisia. Suuri seikkailu voi olla näidenkin tarinoiden innostama vaellus ainutlaatuisissa luontokohteissa. Pieniä seikkailuja omalla paikkakunnalla ja läheisiin kohteisiin voi tehdä vaikka kaiken vuotta; käykää kiertelemässä lähikaupungeissa ja naapurikylän koskea ihailemassa, näkemistä vaeltelijoille riittää! 

Suomi Lemmikin Silmin on matkailusarja, jossa retkeilemme lemmikkien kanssa halki Suomen nuuhkien kauneimpia ja kiinnostavimpia ulkoilureittejä. Sarjassa vierailemme yhteensä kymmenessä lemmikkiystävällisessä kohteessa ja jaamme vinkkejä lemmikin kanssa matkailuun.

Suomi Lemmikin Silmin -matkailusarjan inspiroimana julkaisimme myös Suomi Lemmikin Silmin -retkioppaan! Oppaassa on koottuna kaikki 10 ulkoilukohdetta helpottaen matkalle lähtöä ja antaen vinkkejä lemmikkiystävällisille luontopoluille.

Jaa kuvia ja videoita sinun ja nelijalkaisen reippailijan luontoretkistä @mustijamirri #suomilemmikinsilmin

Suomi Lemmikin Silmin -sarjan jaksot:

Suomi Lemmikin Silmin - Pyhä-Luoston kansallispuisto

Suomi Lemmikin Silmin - Ruka-Kuusamo

Suomi Lemmikin Silmin - Syöte

Suomi Lemmikin Silmin - Teijon kansallispuisto

Suomi Lemmikin Silmin - Etelä-Konneveden kansallispuisto

Suomi Lemmikin Silmin - Selkämeren kansallispuisto

Suomi Lemmikin Silmin - Sapokan vesipuisto

Suomi Lemmikin Silmin - Norppapolku

Suomi Lemmikin Silmin - Helvetinjärvi

Suomi Lemmikin Silmin - Aulanko

Suomi Lemmikin Silmin - Saariselkä

Suomi Lemmikin Silmin - Koli

Kotimaan matkailu yhdessä lemmikin kanssa on virkistävää sekä mielelle että keholle - se antaa erinomaista virikettä lemmikille, jolle ulkoilu on parasta aktivointia ja antaa paljon myös meille kaksijalkaisille, jotka kaipaamme energiaa arjen keskelle. Yhteinen luontoretki lemmikin kanssa luo unohtumattomia muistoja!