Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Meille jokainen lemmikki on tärkeä ja tiedämme, että Suomi voi olla vieläkin parempi paikka eläinystävillemme. Siksi haluamme tehdä pieniä ja suuria tekoja lemmikkiystävällisemmän Suomen puolesta. Vaikka olemme erityisesti kuonokansan asialla, lemmikkiystävällinen Suomi kunnioittaa ilman muuta myös kaksijalkaisia kansalaisia.

Aloitimme 30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi 2018 matkan kohti lemmikkiystävällisempää Suomea. Tähän mennessä olemme ehtineet jo paljon, ja lisää on tulossa!

Laumassa on voimaa! Jos sinulla on huikea idea lemmikkiystävällisemmän Suomen hyväksi, jaa se kanssamme. Jokainen tassupari on tervetullut talkoisiin. Ehkä voimme tehdä asioita yhdessä!

Tehdään yhdessä Suomesta maailman lemmikkiystävällisin maa!

Wolt

Musti ja Mirri <3 Wolt

Herkkuateria hetkessä kuonosi alle

Nälkä, herkkuhimo tai muu tarve voi joskus yllättää myös nelijalkaiset. Onneksi nyt voit tilata tassukansan suosikkituotteita Woltista nopeasti suoraan kotiovellesi toimitettuna!

Woltin käyttö on helppoa:

1. Lataa Wolt-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen wolt.com
2. Luo käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään
3. Kirjoita sovelluksen hakukenttään Musti ja Mirri
4. Valitse haluamasi tuotteet
5. Syötä toimitusosoite ja maksa tilaus
6. Odota, kunnes lähetti toimittaa tilaamasi tuotteet.

Woltin kautta on mahdollista tilata kissanruokaa ja -hiekkaa, koiranruokaa ja koirille tarkoitettua jäätelöä sekä vaihtuvia kampanjatuotteita.Tällä hetkellä Woltista löytyvä valikoima koostuu suosituimmista tuotemerkeistämme. Tällä hetkellä karvaisia perheenjäseniä palvellaan Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Vaasassa, Seinäjoella, Mikkelissä ja Lahdessa.

Katso lähin tilausmyymäläsi tästä!

Huomaathan, että Woltin kautta tehdyt ostot ovat aina normaalihintaisia eivätkä kerrytä bonusta. 

Koko laaja verkkokauppavalikoimamme käpäliesi ulottuvilla

Puuttuiko suosikkituotteesi Woltista tai asusteletko Woltin toimitusalueen ulkopuolella? Ei hätää! Koko verkkokauppavalikoimamme on vain muutaman klikkauksen päässä. Toimitamme kaikki yli 50 € tilaukset ilmaiseksi kotiovellesi muutamassa päivässä, ja sitä pienemmät tilaukset aina veloituksetta myymäläämme.