Vinkit ja artikkelit

Vinkit ja artikkelit

Koirat, kissat ja muut pienet lemmikit rikastuttavat elämäämme päivittäin. Ihana lemmikkiarki tuo mukanaan paljon ilonaiheita, mutta joskus myös yllättäviäkin haasteita. Me haluamme tehdä sinun ja parhaan karvakamusi elämästä helpompaa, iloisempaa ja turvallisempaa. Olemme apunasi kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa.

Tietosisältömme laajenee jatkuvasti, joten piipahda tällä sivulla aika ajoin tutustumassa uusiin artikkeleihin. Mikäli toivoisit artikkelia jostain tietystä aiheesta, laita meille viestiä! Ilmianna artikkelitarve osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi

Varhaisrokotus

Eläinlääkäri voi antaa koiranpennulle uudenlaisen pentujen varhaisrokotuksen.

Neljä rokotuskertaa sisältävä rokotusohjelma on kansainvälinen, ja sen tavoitteena on parantaa pentujen tautisuojaa.  Varhaisrokotus mahdollistaa koiranpennun turvallisen sosiaalistamisen kehityksen tärkeässä herkkyysvaiheessa entistä aikaisemmin.

Varhaisrokotuksen voi antaa 6–9 viikkoiselle pennulle. Pentu voi osallistua Mustin ja Mirrin pentutreffeille, kun se on saanut varhaisrokotuksen Suomessa ja siitä on kulunut 14vrk varoaika.
Varhaisrokotuksen saatuaan, pennun on näin ollen mahdollista osallistua pentutreffeillemme jo 8–12 viikkoisena.

Varhaisrokotuksen saanut pentu on siis poikkeuksellisesti oikeutettu osallistumaan pentutreffeille ennen säännöissä mainitun alaikärajan (14 vko) täyttymistä.

Lue lisää pentujen sosiaalistamisesta täältä.

Tutustu pentuoppaaseemme täältä.

Päivitetty 20.2.2020