Wonderboo

Superpremium-luokan koiranruoka tuoreesta lihasta ja kasviksista. Johtoajatuksena superlaadukkaan Wonderboo-sarjan tuotekehittelyssä on tehdä laadukasta ja terveellistä ruokaa, joka turvaa koiralle pitkän ja onnellisen elämän. Resepteistä vastaa ruotsalainen eläinlääkäri, professori Henrik Rönnberg. Wonderboo-täysravintojen resepteissä on otettu huomioon erityisesti koiran genetiikka: koska kesykoira on geneettisesti harmaasuden alalaji, myös sen ruoansulatusjärjestelmä pystyy... Näytä lisää

Superpremium-luokan koiranruoka tuoreesta lihasta ja kasviksista.

Johtoajatuksena superlaadukkaan Wonderboo-sarjan tuotekehittelyssä on tehdä laadukasta ja terveellistä ruokaa, joka turvaa koiralle pitkän ja onnellisen elämän. Resepteistä vastaa ruotsalainen eläinlääkäri, professori Henrik Rönnberg.

Wonderboo-täysravintojen resepteissä on otettu huomioon erityisesti koiran genetiikka: koska kesykoira on geneettisesti harmaasuden alalaji, myös sen ruoansulatusjärjestelmä pystyy hyödyntämään parhaiten erittäin lihapitoista ravintoa. Erittäin vahvat vatsahapot ja erikoistuneet suolistoentsyymit pilkkovat eläinperäistä proteiinia ja rasvaa tehokkaasti. Lyhyt suolisto ei toisaalta saa juurikaan ravintoaineita hyödynnetyksi kasvipohjaisesta ruoasta.

Wonderboo-sarjan ruokia ei valmisteta suurille teollisuuslaitoksille ominaiseen tapaan korkeassa kuumuudessa, vaan tuoreet raaka-aineet ilmakuivataan. Näin ruokaan jää tärkeitä ravintoaineita, jotka korkeissa lämpötiloissa tuhoutuisivat. Raaka-aineiden laatu tulee tällaisessa vain kevyesti prosessoidussa tuotteessa esille paljon selvemmin kuin tehokäsitellyssä, eikä niistä siis voi tinkiä. Tuloksena on poikkeuksellisen ravitsevaa ja luonnonmukaista ruokaa karvatassullesi.

Raaka-aineena käytetään erityisesti naudanmahaa, joka on koirien rakastamaa ja lisäksi erittäin ystävällistä niiden ruoansulatukselle. Sensitive Mealissa on proteiinin lähteenä ainoastaan naudanmahaa, Swedish Cod -ruoassa on lisäksi turskaa ja Swdish Beef -ruoassa naudanlihaa. Proteiininlähteet käytetään tuoreina, niitä ei esim. ole välillä pakastettu tai kuivattu.

Viljoja Wonderboo-ruoissa ei käytetä lainkaan. Kasvikuituja saadaan perunasta ja muutamasta muusta tarkoin valitusta vihanneksesta ja riittävä hemoglobiinin muodostuminen varmistetaan lisäämällä ruokaan hieman naudan verta. Wonderboo-ruoka ei sisällä myöskään väriaineita, ’täyteaineita’, säilöntäaineita, GMO-pohjaisia valmistusaineita tai luuainesta. Kalsiumin ja fosforin suhde on tasapainotettu.

Ruoat valmistetaan Suomessa. Raaka-aineet tuotetaan suomessa ja ruotsissa eettiset alkuperät tarkisten.

Lajittele
4 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Eläimen ikä
Koiran aktiivisuus
Ruokinnan erityistarpeet
Koiran koko
Energiataso
Peten-Finsktillverkad
Allergiat
Maku
Nappulan koko
Lemmikin vartalotyyppi
Kastroitu
Proteiininlähde
Terveydentila
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
4 tuotetta
2019-04-25
19,99
19,99
 • Löytyy varastosta
 • 2019-04-25
  alkaen 19,99
  alkaen 19,99
 • Löytyy varastosta
 • 2019-04-25
  alkaen 19,99
  alkaen 19,99
 • Löytyy varastosta
 • 2019-04-25
  alkaen 19,99
  alkaen 19,99
 • Löytyy varastosta
 •