Eläinten koulutus

eläinten koulutuspalvelut

 

Jokainen eläin oppii ja jokaista eläintä voi kouluttaa! Koulutuksen tavoite on usein sujuvoittaa arkielämää, mutta kouluttaminen nykyaikaisin metodein on myös hyväntuulinen tapa aktivoida lemmikkiä ja tiivistää omistajan ja eläinystävän keskinäistä suhdetta.

Eläintenkouluttajalle voi ja kannattaa tulla ihan vain siksi, että haluaa tarjota lemmikille ihanan kokemuksen, mutta myös hakemaan apua ja tukea esimerkiksi pentuajan haasteisiin. Lisäksi monen hyödyllisen käytöksen, esimerkiksi luoksetulon tai sujuvan hihnakävelyn kouluttaminen saa uutta puhtia eläintenkouluttajan avustuksella. Käynnin sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti, omistajan toiveiden ja lemmikin tarpeiden mukaan. Lemmikinomistajan ei tarvitse etukäteen tietää kouluttamisesta mitään, käynti soveltuu mainiosti siis myös niille, jotka eivät ole ennen kouluttaneet eläimiä lainkaan.

Jokainen eläin taustoista, luonteesta ja iästä riippumatta on sydämellisesti tervetullut luoksemme!

Suositut koiranpennun VIP-koulutukset

Elämä ihanien koirantaimien kanssa on täynnä iloa ja ihmetyksen aiheita – niin uusille kuin kokeneimmillekin koiranomistajille! Pennun kehitys ja käyttäytyminen herättävät luonnollisesti paljon kysymyksiä ja usein on mukava purkaa ajatuksia pentuarjesta kokeneelle eläintenkouluttajalle. Näillä käynneillä pentu saa myös uuden, mukavan kokemuksen – ja kosolti makupaloja!

Usein koiranpennun VIP-koulutuksissa käsitellään seuraavia asioita:

 • sisäsiisteys tai sen viivästyminen
 • käsien tai jalkojen pureminen
 • hihnassa kulkemisen alkeet
 • yksinoloharjoittelu
 • itsehillinnän ja rauhoittumisen alkeet
 • sujuva elämä lapsiperheessä
 • ”mörköikä” ja sukukypsyyden saavuttaminen.

Jokainen koiranpentu on oma valloittava yksilönsä, siksi käyntien sisältö määräytyy aina lemmikin tarpeiden mukaan. Varaa aika koiranpennun VIP-koulutukseen täältä tai puhelimitse numerosta 0800 411 255.

Aikuisen koiran koulutus

Oppiminen ei katso ikää. Olet lämpimästi tervetullut aikuisen koirasi kanssa eläintenkouluttajamme vastaanotolle aina, kun kaipaat tukea ja opastusta elämään lemmikkisi kanssa, tai kaipaat vinkkejä vaikka uuden tempun opettamiseen.

Usein eläintenkouluttajalle varataan aika esimerkiksi seuraavien asioiden vuoksi:

 • hoitotoimenpiteiden harjoittelu, kuten kynsienleikkaus
 • vetämättä kulkeminen taluttimessa
 • autojen ja polkupyörien jahtaaminen
 • ovikellolle haukkuminen
 • ihmisiä vasten hyppiminen
 • luoksetulon harjoitteleminen
 • ruoan, lelujen ja luiden vahtiminen
 • sopeutuminen uuteen kotiin.

Varaa aika aikuisen koiran koulutukseen puhelimitse numerosta 0800 411 255.

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Tapaamisen aluksi keskustellaan omistajan toiveista sekä tavoitteista. Tapaaminen alkaa vastaanottotilassa, jossa ei ole muita koiria tai ihmisiä eläintenkouluttajan lisäksi. Huoneiden ovissa on lasi-ikkunat, jotka voidaan peittää heti käynnin aluksi näkösuojalla, jos lemmikin on vaikeaa rauhoittua. Tarpeen mukaan harjoituksia voidaan tehdä sisätiloissa tai siirtyä ulos, myymälämme lähiympäristöön. Eläintenkouluttajamme opastaa, kuinka kouluttamisessa on suositeltavaa edetä ja ohjaa omistajaa kouluttamaan omaa lemmikkiään. Kouluttaminen on hauskaa yhdessä tekemistä, ja sitä ei kannata etukäteen jännittää yhtään!

Tavoitteesta ja lähtötilanteesta riippuen voidaan lopuksi varata aika seuraavalle käynnille, omistajan niin halutessa.

Keitä eläintenkouluttajamme ovat?

Kaikki tiloissamme vastaanottoa pitävät eläintenkouluttajat ovat ammattiinsa koulutettuja, käyttäytymisen ja kouluttamisen asiantuntijoita. Toimintaperiaatteemme perustuvat aina nykyaikaiseen käyttäytymistieteeseen sekä tutkitusti toimiviin, eläimen hyvinvointia edistäviin toimintatapoihin. Koiralle ei missään tilanteessa aiheuteta pelkoa tai kipua vaan koulutus on aina lempeää ja lemmikin tunteet huomioivaa. Asiakas voi siis tulla luoksemme luottavaisin mielin.

Bonusta Kaverille!

Eläintenkoulutuspalvelut kerryttävät kanta-asiakkaillemme eli Kavereillemme rahanarvoista bonusta. Liity veloituksetta kanta-asiakkaaksi täältä.

Varaa aika eläintenkouluttajalle täältä tai soita numeroon 0800 411 255. (Puhelu on maksuton.)

Oletko tulossa vastaanotolle? Lue saapumisohje täältä.