Kasvattajakerhon ehdot

1. Mustin ja Mirrin Kasvattajakerhon jäsenen tulee olla Suomessa asuva ja (Suomessa) rekisteröitynyt kasvattaja (kennel tai kissala).

Kasvattajalla tulee olla Suomen Kennelliiton hyväksymä kennelnimi koiria kasvatettaessa tai FIfen, Tican, CFAn tai WCFn hyväksymä kissalan nimi kissoja kasvatettaessa. Musti ja Mirri tarkastaa tietojen oikeellisuuden, ennen kuin hyväksyy liittymisen kasvattajakerhoon.

Musti ja Mirri voi tarvittaessa erottaa kasvattajan Kasvattajakerhosta, mikäli kasvattaja syyllistyy väärien tietojen antamiseen tai toimii vastoin kerhon sääntöjä. Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista on tietosuojaselosteessa.

2. Kasvattajarekisteröinti liitetään kanta-asiakasnumeroon ja kanta-asiakaskortti toimii myös Kasvattajakerhon korttina. Kasvattaja voi liittyä Kasvattajakerhoon kanta-asiakkaan Omilla sivuilla.

Kanta-asiakas on aina yksityinen henkilö, ei kennel tai kissala. Kasvattajakerhon edut ovat talouskohtaisia. Henkilöllisyys voidaan tarkistaa kassalla.

Muita ehtoja:

  • Kasvattaja-alennuksiin ei voi yhdistää muita alennuksia.
  • Kasvattaja voi kuulua samanaikaisesti muihinkin kasvattajakerhoihin.
  • Kasvattajakerhon kampanjoista ja ajankohtaisista uutisista kerrotaan Kasvattajakerhon verkkosivuilla sekä uutiskirjeillä. Jäsenrekisteriä ei luovuteta eteenpäin.
  • Musti ja Mirri pidättää oikeuden muuttaa kasvattajakerhon sisältöä ja ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan vähintään kuukautta etukäteen. Musti ja Mirri pyrkii kaikin kohtuullisesti käytettävissään olevin keinoin ilmoittamaan muutoksista hyvissä ajoin, mutta ei ole vastuussa, jos tämä ei onnistu.

Kerhon jäsenyystasot 

Peruskasvattaja

Kerhon peruskasvattaja-jäseneksi hyväksytään Suomessa asuva ja (Suomessa) rekisteröitynyt kasvattaja. Kasvattajakerhoon voi liittyä heti kasvattajanimen myöntämisen jälkeen, jolloin kasvattaja saa vaihtuvia kasvattajatarjouksia ja oikeuden osallistua kasvattajakerhon järjestämiin tapahtumiin.

Aktiivikasvattaja

Kasvattajajäsen siirtyy aktiivikasvattajaksi, kun hänelle syntyy pentue, joka rekisteröidään kasvattajajäsenen omalle kasvattajanimelle. Kasvattaja voi siirtyä aktiivikasvattajaksi ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen kasvattajakerho@mustijamirri.fi, kanta-asiakasnumeron, kasvattajatiedot ja viimeisimmän pentueen syntymäaika sekä pentueen vanhempien tiedot. Tiedot pentueesta voi antaa myös penturepputilauksen yhteydessä. Tiedot tarkistetaan ja aktiivikasvattajan edut aktivoituvat kasvattajan käyttöön.

Jäseneksi hakeva kasvattaja, jolla on jo ennestään syntyneitä pentueita kahden edellisen kalenterivuoden aikana, hyväksytään suoraan Aktiivikasvattajaksi. Aktiivikasvattajan edut ovat voimassa kaksi vuotta edellisen pentueen syntymästä, kuitenkin kalenterivuoden loppuun, jonka jälkeen kasvattaja siirretään takaisin peruskasvattajaksi, mikäli hänelle ei synny uutta pentuetta kahden vuoden sisällä edellisestä.