Pentupaketit

Musti ja Mirri tarjoaa kasvattajakerholaisille kahdenlaisia pentupaketteja riippuen siitä, millaista ruokaa pennut syövät. Tutustu pakettivaihtoehtoihin tästä ja tilaa oikea:

Pentupaketti ilman ruokaa

Mustin ja Mirrin Aktiivikasvattajana sinulla on mahdollisuus tilata uuteen kotiin lähteville pennuille pentupaketti ilman ruokaa. Paketti sisältää pentulaatikon täynnä tärkeää tietoa uuden pennun matkaan mukaan. Pentulaatikossa on myös rahanarvoinen pentukuponki, jolla pennun uusi omistaja voi käydä myymälässä hakemassa itse pennulleen juuri omien toiveiden mukaisia tuotteita. Lisäksi pentupaketti sisältää Musti ja Mirri-repun.

Mustin ja Mirrin pentulaatikot on tarkoitettu kasvattajille, jotka syöttävät pennuilleen muuta ruokaa kuin Nutrimaa, Purenaturalia tai Brit Carea. Voit tilata nämä laatikot, vaikka tilaisit pentujen mukaan muiden kasvattajakerhojen ruokapaketteja. Näin pennut pääsevät elämän alkuun uudessa kodissa tutun ruoan kanssa!

pentulaatikkopentulaatikko kissalle

Tilaa pentupaketit ilman ruokaa tästä »

 

Nutrima-, Purenatural- ja Brit Care -pentupaketit

Nutrimaa, Purenaturalia ja Brit Carea pennuilleen syöttävät kasvattajat voivat pentulaatikon lisäksi tilata pentupakettiin mukaan 400g tai 2-3 kg pennuille tuttua ruokaa. Valmistajien tarjoamat ruokapakkaukset on tarkoitettu vain niille kasvattajille, jotka käyttävät jotakin yllämainituista ruokamerkeistä pentujen ensisijaisena ruokana ja suosittelevat sitä syötettäväksi kasvateilleen jatkossakin.
ruokapakkaus

Tilaa pentupaketit ruoalla tästä »

 

 

TÄRKEÄÄ TIETOA PENTUPAKETEISTA

Pentupakettien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa, riippuen tuotteiden varastotilanteesta. Voit tilata paketit mihin tahansa Musti ja Mirri -myymälään ilman postikuluja. Paketteja ei voi tilata kotiin. Saat tekstiviestin, kun pakettisi on noudettavissa myymälästä. 

Huomioithan, että:

  • Pentupakkauksia ei voi ostaa myymälöistä
  • Pentulaatikossa olevia kuponkeja ei voi käyttää aktiivi-kasvattajana oleva henkilö
  • Kasvattaja ei saa ottaa osaa tuotteista pois vaan kaikki tuotteet on tarkoitettu pennun mukaan annettavaksi