Savic

Onko koirasi rotu houdini? Kuuluuko sen erikoisominaisuuksiin kyky pujottautua kaikkien kaltereiden läpi vapauteen? Turvaa taikurisi häkillä, josta ei livahdeta ulos. Koirat ovat nokkelia ja aikaansaavia, kun ne haluavat esimerkiksi ajon aikana etupenkille apukuskeiksi tai niillä on kiire päästä treenikentän laidalta tapahtumien polttopisteeseen. Joskus nämä vekkulit vapautusleikit vaarantavat sekä itse karvakorvan että muut ihmiset ja lemmikit. Jos koirasi kuuluu siihen porukkaan,... Näytä lisää

Onko koirasi rotu houdini? Kuuluuko sen erikoisominaisuuksiin kyky pujottautua kaikkien kaltereiden läpi vapauteen? Turvaa taikurisi häkillä, josta ei livahdeta ulos.

Koirat ovat nokkelia ja aikaansaavia, kun ne haluavat esimerkiksi ajon aikana etupenkille apukuskeiksi tai niillä on kiire päästä treenikentän laidalta tapahtumien polttopisteeseen. Joskus nämä vekkulit vapautusleikit vaarantavat sekä itse karvakorvan että muut ihmiset ja lemmikit.

Jos koirasi kuuluu siihen porukkaan, joka ryskyttää ja puree voimalla tiensä läpi betoniseinien tai tiirikoi kassakaapinkin lukot käpälöimällä ne auki, ota avuksesi tavallista tukevampi Savic-häkki.

Savicin metallipinnat ovat tiheät ja vahvat.
Lukkomekanismi on patentoitu ja sen avaaminen on koiralle liki mahdotonta.
Vinopäätyinen häkki soveltuu useimpien autojen takatiloihin.

Savic-mallistosta löydät myös mainion, ruostumattomasta teräksestä valmistetun pentuaitauksen! Nimestään huolimatta pentuaitaus soveltuu hyvin myös pienille, aikuisille koirille, joiden tilaa täytyy hetkellisesti rajata syystä tai toisesta.

Tutustu koko häkkivalikoimaamme täältä
Pentuaitaukset ja koiraportit löydät täältä.

2018-02-24
134,00
134,00
  • Löytyy varastosta
  •