compact

Viikko 0-13

Kissan hankkiminen on suuri päätös, jota kannattaa harkita tarkkaan. Tästä osiosta löydät hyödyllistä tietoa kissan hankinnasta – ja kun päätös on tehty, voit lukea vinkkejä, miten voit varautua uuden perheenjäsenen saapumiseen.

Viikko 14

Vihdoin ikioma viiruhäntä tulee kotiin! Suositeltava luovutusikä kissanpennuille on 14 viikkoa. Tästä osiosta löydät vinkkejä ensimmäiseen viikkoon uuden ystäväsi kanssa.

Viikko 15

Ja niin alkaa taas uusi viikko täynnä hauskoja hetkiä ja uuden opettelua! Miten kissanpennulle opetetaan yksinoloa? Entä miten pennun kynnet leikataan? Vastaukset ja muita vinkkejä löydät tästä osiosta!

Viikko 16

Tästä osiosta löydät paljon hauskoja ja tärkeitä vinkkejä 4 kuukauden ikäisen pennun omistajalle: Miten kisun hampaita huolletaan? Miten valita parhaat kissanlelut? Mitä tehdä, jos kissa tuhoaa kasveja?... ja paljon muuta.

Viikko 17

Pieni villikkosi saattaa pureskella käsiäsi tai upottaa kyntensä huonekaluihisi. Miten silloin kannattaisi toimia? Lisäksi löydät hyviä vinkkejä kissanhiekan ja raapimapuun valintaan tästä osiosta!

Viikko 18

Miten tulkita kissan elekieltä? Pitäisikö kissa steriloida tai kastroida? Mitä temppuja kissalle voi opettaa? Mitä tehdä, jos kissanpentu riekkuu yöllä? Vinkkejä ja vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin löydät täältä!