Hyvinvointipalvelut Helsinki Hakaniemi

Koiran trimmaus ja turkinhoito

Helsinki Hakaniemi - Koiran trimmaus ja muut palvelut lemmikille! 

Kaiken rotuiset koirat ja monet kissatkin kannattaa tuoda säännöllisesti pesuun ja turkinhoitoon! Pesun jälkeen lemmikin iho hengittää ja sillä on hyvä olo. Pesussa ja puhalluskäsittelyssä irtoavat hyvin mm. sileän turkin lähtövalmiit pikkupiikit, karvanvaihtajan loputon turkkivaranto ja irtoava pohjavillasato. 

Koiran trimmaus on turkin muotoilua koneella, saksin tai nyppien. Turkkia voidaan muotoilla monesta eri syystä: tavoitteena voi olla esim. rodunomainen ulkomuoto, tietyn mallin luominen tai vaikka vain helppohoitoisuus. Noudatamme koiran trimmauksessa aina asiakkaan toiveita ja kohtelemme koiraa ystävällisesti. Trimmaus- ja turkinhoitopalveluissamme muotoiluun sisältyvät aina myös huolellinen pesu, föönaus, harjaus ja kampaus. Trimmauspalveluiden valikoima vaihtelee jonkin verran myymäläkohtaisesti. Trimmauksen hinta riippuu koiran koosta, turkin laadusta ja lähtötilanteesta.

Jotkut lemmikit vaativat myös enemmän aikaa ja rauhallista tahtia. Jos koiralla on suuria vaikeuksia suostua hoidettavaksi, suosittelemme ensin muutamaa harjoituskertaa kouluttajamme kanssa. Esimerkiksi kynsien leikkaaminen usein lopulta onnistuu, kun eläin voittaa pelkonsa.

Helsingin Hakaniemen myymälästä löydät seuraavat hyvinvointipalvelut: 

VARAA AIKA >>

koiran trimmaus ja turkinhoito