Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Mustista ja Mirristä saat ammattilaisten palvelut lemmikkisi kaikinpuoliseen hyvinvointiin. Meillä kaikki toiminta perustuu eläimen lempeään kohteluun ja avoimuuteen. Tavoitteemme on tyytyväinen omistaja sekä iloinen ja elinvoimainen lemmikki, joka nauttii elämästään!

Turkinhoitopalvelujen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat koulutus, koirahieronta, eläinfysioterapia, ravitsemusneuvonta ja erityisesti pennuille suunnatut palvelut.

Hyvinvointipalvelut Lohja Lempola

Trimmaus ja turkinhoito Musti ja Mirri

Musti ja Mirri Lohja Lempola - Monipuoliset hyvinvointi ja turkinhoitopalvelut lemmikille

Lohja Lempolan Mustista ja Mirristä löytyy tosi viihtyisä turkinhoitosalonki, jossa hoidetaan huippukuntoon kaikenlaiset karvapeitteet. Meillä selvitetään takut, siivotaan pois pohjavillat, muotoillaan kiharat kuosiin ja nypitään karkeat turkit. Kaikkiin turkinhoitopaketteihin kuuluu myös pesu ja kynsien leikkaus. Karvakuonot ja omistajat kiittävät myös trimmaajiemme erittäin koiraystävällistä asennetta: meillä edetään aina lempeästi ja koiran ehdoilla. Kiirehtimättä, nameja säästelemättä ja positiivisesti kannustaen.

Jotkut lemmikit vaativat myös enemmän aikaa ja rauhallista tahtia. Jos koiralla on suuria vaikeuksia suostua hoidettavaksi, suosittelemme ensin muutamaa harjoituskertaa kouluttajamme kanssa. Esimerkiksi kynsien leikkaaminen usein lopulta onnistuu, kun eläin voittaa pelkonsa.

Kavereillemme yksi tutustumiskäynti maksutta!

Tutustumiskäynnillä lemmikki pääsee tutustumaan hoitotiloihimme ja totuttelee olemaan hoitopöydällä uuden ihmisen hypisteltävänä. Saatte myös ohjeita turkinhoitoon kotona. Palvelu sopii loistavasti pennuille, mutta tutustumiskäynnille voit tulla minkä ikäisen tassuttelijan kanssa tahansa! Käynnin kesto on 15 min ja hinta normaalisti 19 €.

Lohja Lempolan myymälästä löydät seuraavat hyvinvointipalvelut: 

hyvinvointipalvelut Lappeenranta

hyvinvointipalvelut Lappeenranta