Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Mustista ja Mirristä saat ammattilaisten palvelut lemmikkisi kaikinpuoliseen hyvinvointiin. Meillä kaikki toiminta perustuu eläimen lempeään kohteluun ja avoimuuteen. Tavoitteemme on tyytyväinen omistaja sekä iloinen ja elinvoimainen lemmikki, joka nauttii elämästään!

Turkinhoitopalvelujen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat koulutus, koirahieronta, eläinfysioterapia, ravitsemusneuvonta ja erityisesti pennuille suunnatut palvelut.

Hyvinvointipalvelut tiedottaa

Huolehdimme sinun ja tassukaverisi hyvinvoinnista myös poikkeusaikana!

Hyvinvointipalvelut tiedottaa

 

Lämpimästi tervetuloa Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluihin myös näinä poikkeusaikoina. Me teemme kaikkemme, jotta käyntisi meillä olisi turvallinen ja iloinen. Korkea siisteystaso on meille muutenkin kunnia-asia, mutta olemme tehostaneet ja tarkentaneet siivous- ja hygieniaohjeitamme entisestään, jotta meillä asioiminen olisi turvallista haasteellisissakin olosuhteissa.

  • Me tervehdimme Sinua hihnan mitan etäisyydeltä.
  • Turkinhoitopalveluissa lähetämme sinut turvallisuus- ja hygieniasyistä odottelemaan palvelun valmistumista joko myymälän puolelle tai vaikka tassuttelemaan pieni lenkki ulkona.
  • Koulutuspalvelut toteutamme mahdollisuuksien mukaan raikkaassa ulkoilmassa.
  • Kehonhuoltopalveluissa vältämme kaikkia ihokontakteja kanssasi, lemmikkisi sen sijaan saa 100-prosenttisen hoidon. Palvelun päätteeksi pesemme ja desinfioimme omat käpälämme huolellisesti. Lisäksi puhdistamme ja desinfioimme kaikki käyttämämme pinnat ja tarvikkeet.
  • Saavuthan palveluihimme vain oireettomana, niin mekin teemme. Näin pysymme kaikki mahdollisimman terveinä ja työkykyisinä.

Uutta: lisää maksuttomia tutustumiskäyntejä kanta-asiakkaille!

Meillä on sinulle myös mahtavia uutisia hyvinvointipalveluistamme. Tutustumiskäyntimme laajenevat turkinhoitopalveluista kaikkiin muihinkin palveluihimme! Nyt voit käydä nyt koirasi kanssa kerran tutustumassa valinnaisesti joko turkinhoitoon, fysioterapeuttiimme, hierojaamme, kouluttajaamme, ravitsemusneuvojaamme tai eläinlääkäriimme.

Käynnillä saat hyödyllisiä vinkkejä, voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja tutustua laajaan palveluvalikoimaan. Lemmikkisi saa arvokkaan kokemuksen vieraan ihmisen kohtaamisesta ja käsittelystä, joka on tärkeä kokemus kaikkia tulevia kohtaamisia ajatellen, vaikkapa koiranäyttelyssä tai eläinlääkärissä.

Niille karvaisille asiakkaillemme, jotka tuntuvat tarvitsevan enemmän kuin yhden tutustumiskäynnin, voi aikoja varata 19 euron hintaan niin monta kuin on tarpeen.

Emmekä ole unohtaneet pieniä viiksekkäitä kissaystäviämmekään, heille on aukeamassa omat tutustumiskäynnit pian, pysy siis tarkasti kuulolla!

Käy nuuhkimassa tarkemmat tiedot ajanvaraussivuiltamme.