Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Mustista ja Mirristä saat ammattilaisten palvelut lemmikkisi kaikinpuoliseen hyvinvointiin. Meillä kaikki toiminta perustuu eläimen lempeään kohteluun ja avoimuuteen. Tavoitteemme on tyytyväinen omistaja sekä iloinen ja elinvoimainen lemmikki, joka nauttii elämästään!

Turkinhoitopalvelujen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat koulutus, koirahieronta, eläinfysioterapia, ravitsemusneuvonta ja erityisesti pennuille suunnatut palvelut.

Hyvinvointipalvelut Joensuu Voimatie

Koiran kynsien leikkaus

Joensuu Voimatie - Koiran trimmaus ja muut hyvinvointipalvelut lemmikille! 

Koiran trimmaus on turkin muotoilua koneella, saksin tai nyppien. Turkkia voidaan muotoilla monesta eri syystä: tavoitteena voi olla esim. rodunomainen ulkomuoto, tietyn mallin luominen tai vaikka vain helppohoitoisuus. Noudatamme koiran trimmauksessa aina asiakkaan toiveita ja kohtelemme koiraa ystävällisesti. Trimmaus- ja turkinhoitopalveluissamme muotoiluun sisältyvät aina myös huolellinen pesu, föönaus, harjaus ja kampaus. Trimmauspalveluiden valikoima vaihtelee jonkin verran myymäläkohtaisesti. Trimmauksen hinta riippuu koiran koosta, turkin laadusta ja lähtötilanteesta.

Joensuun Mustista ja Mirristä löytyy viihtyisä turkinhoitosalonki, jossa hoidetaan huippukuntoon kaikenlaiset karvapeitteet. Meillä selvitetään takut, siivotaan pois pohjavillat, muotoillaan kiharat kuosiin ja nypitään karkeat turkit. Karvakuonot ja omistajat kiittävät myös trimmaajiemme erittäin koiraystävällistä asennetta: meillä edetään aina lempeästi ja koiran ehdoilla. Kiirehtimättä, nameja säästelemättä ja positiivisesti kannustaen.

Jotkut lemmikit vaativat myös enemmän aikaa ja rauhallista tahtia. Jos koiralla on suuria vaikeuksia suostua hoidettavaksi, suosittelemme ensin muutamaa harjoituskertaa kouluttajamme kanssa. Esimerkiksi kynsien leikkaaminen usein lopulta onnistuu, kun eläin voittaa pelkonsa.

Joensuun Voimatien myymälästä löydät seuraavat hyvinvointipalvelut:

 

Katso hinnat ja varaa aika