Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Mustista ja Mirristä saat ammattilaisten palvelut lemmikkisi kaikinpuoliseen hyvinvointiin. Meillä kaikki toiminta perustuu eläimen lempeään kohteluun ja avoimuuteen. Tavoitteemme on tyytyväinen omistaja sekä iloinen ja elinvoimainen lemmikki, joka nauttii elämästään!

Turkinhoitopalvelujen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat koulutus, koirahieronta, eläinfysioterapia, ravitsemusneuvonta ja erityisesti pennuille suunnatut palvelut.

Hyvinvointipalvelut Kuopio Kolmisoppi

Trimmaus ja turkinhoito

Kuopio Kolmisoppi - trimmaus, hieronta ja koulutuspalvelut lemmikillesi 

Koiran trimmaus on turkin muotoilua koneella, saksin tai nyppien. Turkkia voidaan muotoilla monesta eri syystä: tavoitteena voi olla esim. rodunomainen ulkomuoto, tietyn mallin luominen tai vaikka vain helppohoitoisuus. Noudatamme koiran trimmauksessa aina asiakkaan toiveita ja kohtelemme koiraa ystävällisesti. Trimmaus- ja turkinhoitopalveluissamme muotoiluun sisältyvät aina myös huolellinen pesu, föönaus, harjaus ja kampaus. Trimmauspalveluiden valikoima vaihtelee jonkin verran myymäläkohtaisesti. Trimmauksen hinta riippuu koiran koosta, turkin laadusta ja lähtötilanteesta.

Hieronnasta hyötyy niin aktiivinen urheilukoira kuin seurakoirakin. Iän tuomat mahdolliset jumit saavat kyytiä ammattitaitoisen hierojan hellässä huomassa. Hierontaa varten meillä on oma huone, missä rauhallisessa ympäristössä lemmikki saa nauttia lihasten rentoutuimisesta ja hyvästä hoidosta. Muista juottaa lemmikille runsaasti vettä ennen ja jälkeen hieronnan. 

Koulutuspalveluista on hyötyä jokaisen lemmikin ja lemmikin omistajan arkeen. Oli kyseessä sitten eroahdistus, haastava kynsienleikkuu, remmirähjääminen tai muuten haastavat ohitukset tai vain korvien löytyminen koulutettuja käskyjä vastaan, on koulutuspalvelumme apuna tukemassa lemmikin ja omistajan yhteistä matkaa. Tavoitteena on tasapainoin arki ja onnistumisen tuoma into niin omistajalle kuin lemmikille. Innostunut ja yhdessä töitä tekevä koirakko on meille sydämen asia. Koulutuspalvelumme huomioivat yksilölliset tarpeesi, etsimme toimivat palkitsemismuodot ja autamme lemmikkiarjen solmukohtien avaamisessa. Yhdessä onnistuminen on tärkeä tavoitteemme ja voimme hyvillä mielin todeta, että kaikki, myös vanhemmat koirat oppivat uusia taitoja. 

Jotkut lemmikit vaativat myös enemmän aikaa ja rauhallista tahtia. Jos koiralla on suuria vaikeuksia suostua hoidettavaksi, suosittelemme ensin muutamaa harjoituskertaa kouluttajamme kanssa. Esimerkiksi kynsien leikkaaminen usein lopulta onnistuu, kun eläin voittaa pelkonsa.

Kanta-asiakkaana voit varata myös maksuttoman 15 minuutin tutustumiskäynnin palveluihin. Tule ja tutustu veloituksetta! 

Kuopion Kolmisopin myymälästä löydät seuraavat hyvinvointipalvelut: 

VARAA AIKA >>

koiran trimmaus ja turkinhoito