Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Lemmikin trimmaus ja turkinhoito

Mustista ja Mirristä saat ammattilaisten palvelut lemmikkisi kaikinpuoliseen hyvinvointiin. Meillä kaikki toiminta perustuu eläimen lempeään kohteluun ja avoimuuteen. Tavoitteemme on tyytyväinen omistaja sekä iloinen ja elinvoimainen lemmikki, joka nauttii elämästään!

Turkinhoitopalvelujen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat koulutus, koirahieronta, eläinfysioterapia, ravitsemusneuvonta ja erityisesti pennuille suunnatut palvelut.

Hyvinvointipalvelut Hyvinkää

Trimmaus ja turkinhoito

Hyvinkää - Koiran trimmaus ja muut palvelut lemmikille! 

Kaiken rotuiset koirat ja monet kissatkin kannattaa tuoda säännöllisesti pesuun ja turkinhoitoon! Pesun jälkeen lemmikin iho hengittää ja sillä on hyvä olo. Pesussa ja puhalluskäsittelyssä irtoavat hyvin mm. sileän turkin lähtövalmiit pikkupiikit, karvanvaihtajan loputon turkkivaranto ja irtoava pohjavillasato. 

Koiran koulutuksen yleisin tavoite on yksinkertaisesti saada arkielämä sujuvaksi. Koiran kouluttaminen nykyaikaisin positiivisin metodein on hyväntuulinen tapa aktivoida lemmikkiä ja tiivistää omistajan ja eläinystävän keskinäistä suhdetta. Kouluttajalta saat tukea haasteisiin ja työkaluja yhteispelin jatkuvaan parantamiseen.

Koulutukset ovat yksityistunteja ja ammattitaitoinen kouluttaja on kokonaan sinun ja koirasi käytettävissä koko käynnin ajan. Kaikki voivat oppia ja kaikki ovat tervetulleita. Varaa aika ajanvarauspalvelusta tai soittamalla numeroon 0800 411 255.

Hyvinkään myymälästä löydät seuraavat hyvinvointipalvelut: 

 

VARAA AIKA >>

koiran trimmaus ja turkinhoito